ОСТАННІ НОВИНИ

Львів вже заробив на Євро 30-40 млн грн.

|

За три дні, коли у Львові проходили євроматчі, місто заробило 30-40 млн грн. Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла в.о. начальника управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

За її словами, у матчеві дні туристи залишали у Львові в середньому по 110-120 євро в день в залежності від часу перебування у місті.

«Деякі туристи переброньовували номери і залишалися у Львові надовше, тобто вони використовували додаткові кошти на житло. На ці дні Єврочемпіонату ми можемо говорити про 30-40 млн грн., залишених туристами», – розповіла Галина Гриник.

Вона також зауважила, що за весь час Євро кошти надходили не лише від іноземних  туристів та уболівальників, а й від багатьох мешканців з Львівської області та інших регіонів. «Окрім цього, туристи з інших приймаючих міст, навколишніх міст теж приїжджали до Львова і залишали кошти», – сказала в.о. начальника управління туризму Львівської міської ради.

Чиновниця також додала, що кошти у бюджет міста ще будуть надходити, адже туристи продовжують прибувати до Львова, відтак місто розраховує заробити 150-160 млн грн. «У місті функціонує ще єдина зелена в Україні фан-зона, крита фан-зона, де можна переглядати матчі. Їдуть до нас також ще туристи, які не були у нас на Євро, вони теж залишатимуть кошти. Також є туристи, які збираються повернутися до Львова. Особливо багато замовлень від них є на кінець червня цього року», – зазначила Галина Гриник.

Раніше міська влада Львова прогнозувала приїзд 500 тисяч туристів за час проведення Євро-2012.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *