ОСТАННІ НОВИНИ

Параду і маршу на День Незалежності України не буде

|

У день 21 річниці незалежності в країні за традицією підніматимуть прапор, покладатимуть квіти і влаштують святкові феєрверки.

Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Про відзначення 21-ї річниці незалежності України». Згідно з документом, текст якого мають у розпорядженні  «Коментарі», уряд повинен протягом двох тижнів створити Оргкомітет з підготовки та відзначення Дня незалежності, а також протягом одного місяця розробити і затвердити відповідний план заходів.

План повинен передбачати організацію та проведення 23 серпня, в День Державного Прапора України, церемонії урочистого підняття Державного Прапора в Києві, Севастополі, обласних та районних центрах, інших населених пунктах.

24 серпня 2012 в Києві та Севастополі, обласних центрах, містах-героях відбудуться святкові феєрверки.

Крім того, будуть організовані урочисті заходи з нагоди 21-ї річниці незалежності в столиці України за участю представників органів держвлади і місцевого самоврядування, депутатського та дипломатичного корпусу, громадських, релігійних та міжнародних організацій, учених, української діаспори, делегацій з Криму, областей країни, Києва і Севастополя, а також святкових заходів у обласних та районних центрах, інших населених пунктах.

Також мова йде про покладання квітів до пам´ятних знаків та пам´ятників видатним українським державним діячам, борцям за свободу і незалежність України; організації заходів щодо сприяння реалізації громадських (зокрема, молодіжних) ініціатив, спрямованих на консолідацію суспільства.

Рада міністрів Криму, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації повинні вжити додаткових заходів щодо впорядкування об´єктів культурної спадщини, пам´ятників та місць поховань борців за незалежність України.

Comments.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *