ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці пройде змагання на джипах та квадроциклах

|

У рамках фестивалю  “Східницьке літо” організовується змагання автомобілів – позашляховиків та квадроциклів «Східниця TROPHY 2012» (Трофі), яке відбудеться в селищі Східниця та прилеглих територіях (Львівська обл.) з 22 по 24 червня. Про це інформують організатори дійства.

Мета заходу – пропаганда позашляхового автоспорту серед широких мас населення.  Пропаганда здорового способу життя.  Вивчення та пошук історичних пам`яток, знайомство з історією рідного краю, відновлення традицій та звичаїв. Виявлення найсильніших учасників.

Завдання учасників змагань – знайти в лісі розташовані точки через GPS-навігатор, сфотографуватися разом з машиною біля заданої точки та не ушкодженими повернутися назад .  Траса змагання пролягає через старі лісові дороги та має протяжність від 30 до40 км. Триватимуть змагання 24 години. Старт в п’ятницю, 22 червня, о 18 годині – фініш в суботу, 23 червня, о 18 годині. Команди змагань позашляховиків та квадроциклів ділитимуться на 4 категорії.

У суботу гості та відпочиваючі курорту Східниця  з 12 по 18 години, в районі гори «Кам’яниста», будуть мати можливість поспостерігати на так званих «відкритих точках» з спеціальною огорожею повернення учасників змагання та показові виступи  з елементами тріалу – змагання на кільцевій трасі зі складними перешкодами. В неділю з 10 години до 14 години відбудеться тріал- змагання,  де позашляховики та квадроцикли проходитимуть складну трасу на час. Після чого відбудеться нагородження переможців змагань та концерт гурту «Бориславські батяри».

Нагадаємо, фестиваль “Східницьке літо” розпочався 3 червня в перший день «Зелених свят» великою концертною програмою, у рамках якої відбулися “Східницька феєрія “Лісова пісня”. Триватиме “Східницьке літо” до 24 серпня.  Фестиваль проводиться у курортному селищі вже другий рік поспіль. 

Організатори  ЛОГО “Автомобільний клуб «Львів 4х4»” та Східницька селищна рада.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *