ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч Ярмарок спорту представить себе по-новому

|

27-29 вересня у приміщенні СК «Динамо», що на вул. Вітовського, втретє зберуться спортивні федерації та клуби, які демонструватимуть можливості заняття спортом у Львові, але уже у новому баченні. «Самопоміч» запрошує долучитися до організації Ярмарку усіх охочих – клуби, федерації, секції. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».

Відтепер на Ярмарку спорту працюватимуть одночасно декілька показових майданчиків: ігрові види спорту, бойові мистецтва, танці, силові види спорту та інші.

Ярмарок спорту – це єдиний шанс побачити велику кількість різних видів спорту, зібраних у одному місці. Під час ярмаркузможна отримати інформацію про усі клуби, які працюють у місті, а також спробувати себе у різних видах спорту. 

«Наше об`єднання реалізовує комплексну програму з популяризації здорового способу життя, яка включає в себе акції в школах, садках училищах та районах міста. «Ярмарок спорту» – це найяскравіший з проектів «Самопомочі». Всі спортивні федерації міста, клуби, організації, зірки спорту світового рівня, як Сергій Конюшок, Денис Силантьєв та інші переконують львів`ян в тому, що життя зі спортом – яскравіше, цікавіше і здоровіше, а головне, що відвідувачі ярмарку починають займатись в спортивних секціях та вести здоровий спосіб життя, відмовляючись від шкідливих звичок», – каже директор Ярмарку Олексій Кучеренко.

Організатори Ярмарку спорту – громадське об’єднання «Самопоміч» та спортивні федерації, клуби Львова.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *