ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсіонер із Борислава незаконно колекціонував зброю

|

“Колекцію” вогнепальної та холодної зброї виявили працівники міліції у пенсіонера з Борислава, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

15 червня на підставі постанови Бориславського міського суду працівники Бориславського міськвідділу міліції провели обшук помешкання місцевого жителя, під час якого було виявлено цілий арсенал зброї та боєприпасів.

Зокрема, міліціонери виявили комбіновану мисливську рушницю калібру 22 мм, яку він переробив під малокаліберну рушницю калібру 5,6 мм, два пістолета марок «Маузер» та «Зоракі» калібру 8 мм, 10 мисливських ножів, 150 патронів калібру 5,6 мм, 27 патронів калібру 16 мм, дві банки з пороховим зарядом «Сокіл» і 13 набоїв до газової зброї.

Вилучені предмети скеровано на дослідження в НДЕКЦ при ГУ МВСУ у Львівській області. 

Сам пенсіонер пояснює, що зброю і боєприпаси зберігав з метою колекціонування. Також він зазначив, що частина зброї дісталася йому у спадок від брата. 

На сьогодні розглядається питання про порушення проти чоловіка кримінальної справи за ознаками статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *