ОСТАННІ НОВИНИ

Юзер "ВКонтакте" пообіцяв вибігти голяка на матч Україна-Англія

|

Напередодні матчу Євро-2012 Україна-Англія, що має відбутися сьогодні ввечері, у соцмережі “ВКонтакте” з`явився оригінальний пост. Користувач Сергій Мартиненко на своїй стінці написав повідомлення, з якого випливає, що він вибіжить голим на стадіон з прапором України, співаючи національний гімн. Про це пише ТСН

“Якщо до завтрашнього матчу Англія-Україна, цей запис набере 55 555 сердечок, я голий вибіжу на стадіон розмахуючи прапором Україна і буду (поки мене не зловлять) співати гімн!”, – пише Сергій.

Необхідну кількість “лайків” запис Сергія набрав за кілька годин. А на момент написання цієї замітки, його пост “лайкнули” 116 212 людей. І ця цифра зростає щохвилини.
Сьогодні вночі Сергій вирішив підвищити планку “лайків” з 55 555 до 100 000, однак, як видно на даний момент, ця позначка також подолана.

За словами Сергія, ця акція заснована для допомоги дітям. “Дорогі друзі, які ніяк не можуть заснути і чекають на подію, я прошу вас бути чутливими і сердечними, цей проект заснований для допомоги дітям”, – пише Сергій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *