ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року до управління соцзахисту Львова звернулось більше 110 тисяч львів’ян

|

Львів’яни частіше звертаються до управління соціального захисту з різних соціальних питань. Так, з початку 2012 року працівники районних відділів соціального захисту прийняли та надали різного роду консультацій більше 110 тисячі мешканців нашого міста. До слова, за минулий 2011 рік працівниками відділів управління соціального захисту прийнято та надано консультацій майже 182 тис громадянам. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

«Переважно львів’яни звертаються за оформленням субсидій, соціальних допомог, пільг чи отриманням консультацій фахівця. Збільшення кількості звернень обумовлений невисоким рівнем доходів населення, та високими затратами на оплату за енергоносії, які є основною складовою при формуванні тарифів на житлово-комунальні послуги, а також заявками громадян на підтвердження можливості отримання телетюнерів, пільговим категоріям, для приймання сигналу трансляції телебачення у цифровому форматі. Принагідно нагадаю, що управління соціального захисту прийматиме заяви до 1 липня», – зазначила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних витрат управління соціального захисту Львівської міської ради Леся Дронь.

До уваги львів’ян варто нагадати, що сьогодні всі «Єдині приймальні» районних відділів соціального захисту працюють без обідньої перерви, за розширеним графіком з понеділка до четверга з 8:00 до 19:00 год., і в п’ятницю з 9:00 до 16:45 год. Для зручності львів’ян, існують також послуги «попередній запис на прийом по телефону» та «попередній запис на прийом в режимі он-лайн», завітавши на сайт «Львів соціальний».

«Попри значну кількість звернень мешканців, великих черг спостерігати не доводиться. Оскільки, ті структурні зміни, які нами проведені в організації робочого процесу, це і впровадження концепції обслуговування за принципом «єдиних приймалень», послуг попереднього запису на прийом по телефону та інтернету, кардинально змінили ситуацію в бік підвищення якості надання соціальних послуг, зокрема оперативності обробки запитів громадян та вирішення різних соціальних питань», – додала начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк. 

Контакти відділів управління соціального захисту у районах Львова: 

Галицький:                тел.:  235-80-83     (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:            тел.:  235-71-62     (вул. Театральна, 10)

Залізничний:             тел.:  295-82-28     (вул. Виговського, 34)

Франківський:           тел.:  237-50-81     (вул. Ген.Чупринки, 85)

Шевченківський:       тел.:  252-28-40     (вул. Липинського, 11)

Сихівський:               тел.:  254-64-80     (просп. Черв. Калини, 66).

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *