Прогнози матчу Україна-Англія львівських музикантів кардинально відрізняються

|

Деякі відомі львівські співаків поділилися з «Львівським порталом» своїми прогнозами щодо сьогоднішнього матчу між збірними України та Англії. Їх погляди кардинально відрізняються.

Зокрема, співак Владіслав Левицький не вірить у якийсь інший результат крім перемоги національної збірної.

«Коли внутрішній патріотизм переважає здоровий глузд, надія не те, що не вмирає останньою, вона взагалі ніколи не вмирає. Це саме той випадок, коли патріотизм зашкалює», – наголосив він.

Тому сьогодні Левицький планує лише святкувати перемогу. «Хороший настрій і присутність усміхнених друзів з синьо-жовтою символікою», – так бачить продовження сьогоднішнього вечора львівський співак.

А от учасник «Піккардійської терції» Ярослав Нудик тверезо дивиться на ситуацію, в якій опинилася українська збірна, тому прогнозує команді Блохіна поразку: «Звісно, мінімальний шанс є. Але ще з початку чемпіонату я не вірив у вихід збірної з групового етапу».

Звичайно, як і будь-який інший український фан, Нудик буде дивитись і уболівати за рідну збірну, але готує себе до негативного результату гри. Тому поразку оплакувати Ярослав Нудик не планує.

Співак Павло Табаков не вважає себе затятим футбольним уболівальником, однак за матчами національної збірної намагається стежити і вірити лише в перемогу.

«Звісно, хочеться, аби вирішальна групова гра зі збірною Англії завершилася виходом України у чвертьфінал», – каже він.

Однак, інтуїтивно співак відчуває – матч завершиться з результатом 1:1.

«Хоча у футболі, крім професіоналізму, велику роль відіграє фарт. Тому бажаю нашим хлопцям удачі! Триматиму за них кулаки! Україна як господиня Євро-2012 заслуговує на те, аби якомога довше бути у грі!» – додає Павло Табаков.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *