ОСТАННІ НОВИНИ

Кривава драма у Львові: чоловік убив свою кохану та товариша через ревнощі

|

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який убив свою кохану та товариша, замів усі сліди, а дорогою додому зайшов до дільничного інспектора міліції і повідомив, що у квартирі в Личаківському районі лежать два мертвих тіла. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Дільничний інспектор міліції після розмови з 43-річним львів’янином одразу пішов до квартири, де справді натрапив на тіла жінки та чоловіка з множинними ножовими ранами шиї. На перший погляд усе виглядало так, ніби вони зарізали один одного.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Львів’янин розповів міліціонерам, що напередодні ввечері він та його 36-річна співмешканка прийшли до товариша у гості. Втрьох вони майже цілу ніч розпивали спиртні напої. Чоловік каже, що відлучився на кілька хвилин, а коли повернувся не міг повірити своїм очам – вони обоє були мертвими.

«У квартирі усе було закривавлене і виглядало на перший погляд так, ніби вони вбили один одного, а свідок трагедії ні в чому не винен. Він довго розповідав одну і ту ж історію, але врешті-решт зізнався», − каже Євген Березін, начальник Личаківського райвідділу міліції Львова.

Зловмисник і справді вийшов з квартири на декілька хвилин, але коли повернувся побачив, як кохана цілується з його товаришем. Тоді зі злості він узяв у руки дубинку і вдарив спочатку свого друга, а потім дівчину. Львів’янин, який декілька років працював м’ясником на м’ясокомбінаті, мав неабияку силу в руках.

«Після того, як він кілька разів вдарив їх дубинкою, то ще й наніс ножові поранення в області шиї. Після цього чоловік прибрав у хаті, поклав ножі у руки померлим і зробив усе так, ніби вони вбили один одного, − розповідає Євген Березін.

Стосовно чоловіка вже порушили кримінальну справу за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох або більше осіб). За цей злочин лиходій може сісти за грати на 15 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *