ОСТАННІ НОВИНИ

Селянам увірвався терпець, вони пікетували владу з вимогою виділити їм кошти на дахи

|

18 червня жителі сіл Волоща, Грушів, Тинів і Зади Дрогобицького району, які постраждали від буревію 9 червня, пікетували Дрогобицьку райдержадміністрацію з вимогою виплатити компенсацію за завдані стихією збитки. Пікетувальників підтримали депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайло Задорожний, депутати-свободівці Дрогобицької районної та міської рад, Трускавецької міської ради. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Учасники акції протесту тримали плакати: «Влада покинула селян напризволяще», «Сендак – у відставку!». За словами селян, сьогодні їм пообіцяли виплатити по 500 гривень, але вони відмовляються брати ці гроші і вимагатимуть по 5 тисяч на відновлення покрівель.

Керівництво райдержадміністрації проігнорувало акцію протесту – до пікетувальників не вийшов ні голова РДА, ні його заступники.

 Селяни передали лист із вимогами до адміністрації і попередили владу, що чекатимуть на реакцію до четверга, а потім знову вийдуть під стіни РДА. І якщо цього разу протестували переважно жінки, бо чоловіки зайняті ремонтом дахів, то наступного разу до них приєднаються й чоловіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *