ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському електротранспорті побільшало фальшивих квитків

|

Пасажирів міського електротранспорту просять бути уважними при покупці квитків в електротранспорті. Про це кажуть у ЛКП «Львівелектротранс», інформує медіа-центр «Львів-2012».

Так, підроблені талони від справжніх легко відрізнити за голографічною стрічкою – вона має переливатися різними кольорами на світлі й містити чіткі написи: «Україна» або «Захист контролю» чи обидва одночасно.

«Крім різних ступенів захисту, які ми використовували раніше, цього разу ми нанесли на квиток захист у вигляді голографічної стрічки. Це зроблено спеціально для того, щоб наш пасажир міг одразу відрізнити фальшивий талон від справжнього», –  зазначила заступник директора з економічних питань ЛКП «Львівелектротранс» Світлана Маркова.

За її словами, підроблені талони найчастіше виготовляють на кольоровому принтері. Від справжніх вони відрізняються малюнком, кольором та тьмяністю голографічної стрічки.

Нагадаємо, з 7 червня у тролейбусах та трамваях діють нові проїзні квитки. Ціна звичайного квитка – 1,5 грн, а пільгового – 0, 75 грн.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *