ОСТАННІ НОВИНИ

Назвали найдорожчі квартири у містах Євро-2012

|

Експерти міжнародного агентства нерухомості Evans оцінили ринки житла міст, в яких проходять ігри Чемпіонату Європи з футболу, і виявили найбільш дорогі за вартістю квадратного метра пропозиції. Як повідомляє «Лента.ру», добірка найдорожчих на сьогоднішній день квартир в Києві, Донецьку, Харкові, Львові, Варшаві, Гданську, Познані та Вроцлаві (Польща) заснована на даних місцевих агентств нерухомості.
Перше місце в рейтингу зайняла квартира площею 68 квадратних метрів з двома спальнями і двома ванними кімнатами на вулиціАрфовій у Варшаві. В квартирі, розташованій в новому житловому комплексі, зроблений якісний ремонт, є сучасні меблі та побутова техніка. Власнику належить паркувальне місце в підземному гаражі. Вартість квадратного метра становить 22780 євро.
Друга сходинка в списку дісталася квартирі площею 560 «квадратів» з панорамними видами в будинку класу DeLuxе, розташованому в центрі Києва, поруч з Дніпром. У квартирі є зала для ділових зустрічей, ресторан, басейн, спа-центр, ресторан. Квадратний метр пропонується за 19 860 євро.
На третій позиції розташувалася квартира площею 114 квадратних метрів в центрі Харкова на вулиці Пушкінській. У квартирі з двома ванними і двома балконами зроблений дизайнерський ремонт. Житло можна купити за ціною 17400 євро за «квадрат».
Далі в рейтингу йдуть квартира площею 43 квадратних метра в дуплексі на вулиці Жертв Освенцима у Вроцлаві (16974 євро за «квадрат»), квартира з євроремонтом площею 155 квадратних метрів з сауною в сталінському будинку у Львові (7700 євро), апартаменти площею 129 квадратних метрів з трьома спальнями в Гданську (7000 євро), квартира площею 68 «квадратів» з дизайнерським ремонтом в одному з нових житлових комплексів Познані (4650 євро) і квартира класу «люкс» площею 113 квадратних метрів на вулиці Рози Люксембург в Донецьку.
За даними ріелторів, з моменту, коли стали відомі міста, що прийматимуть Євро-2012, ціни на покупку та оренду житла в цих містах стали зростати. Вартість квартир в середньому виросла на 1,5-3 відсотка (на окремі об´єкти – на 5 відсотків).

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *