ОСТАННІ НОВИНИ

Під час єврочемпіонату в аеропорту «Львів» пасажирів обслуговували без затримок

|

За період проведення чемпіонату Євро-2012 Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького прийняв більше 600 міжнародних та внутрішніх рейсів. Про це розповіла менеджер з маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Галина Винарчик.

Зокрема, від початку єврочемпіонату в аеропорту прийняли близько 40 тисяч пасажирів.

Більшість чартерних та додаткових рейсів прибуло з країн-учасниць матчів (Німеччина, Данія, Португалія), а також з Польщі, Чехії, Австрії.

Також, за період проведення чемпіонату аеродром аеропорту прийняв 8 пасажирських суден класу «D» (Аеробус 310, Боїнг 767) із футбольними вболівальниками.

За словами Галини Винарчик, обслуговування пасажирів відбувалось згідно плану та без затримок.

До слова, одночасно з обслуговуванням рейсів на час Євро-2012, з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького започаткували кілька нових рейсів іноземних та вітчизняних авіаперевізників :

АК «ЮТейр» : Львів-Сургут ;

АК «Астра Ерлайнз» : Львів-Салоніки ;

АК «Аеронікс»: Львів-Тіват; Львів-Сімферополь ;

АК «Азербайджанські авіалінії» : Львів-Баку. 

Додамо, станом на сьогодні з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 13 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Так, рейси здійснюють у 18 міжнародних напрямках: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват та Баку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *