ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській фан-зоні міліціонери за руку впіймали кишенькових крадіїв

|

Уболівальникам повернули викрадені речі за лічені хвилини. Львівські міліціонери затримали двох кишенькових злодіїв, на рахунку яких крадіжка гаманця та мобільного телефону, повідомляє УЗГ МВС України.

Діяли злочинці у фан-зоні, де у натовпі непомітно “чистили кишені” фанатів, тож за своєю «роботою» і не помітили того, що міліціонери ретельно пильнують не тільки безпеку уболівальників, а ще й кримінальну діяльність горе-злодюжок.

Слід зазначити, що поряд з багатьма завданнями з охорони громадського порядку, міліціонери виконують і доручення Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з протидії кишеньковим крадіжкам. Спеціальні підрозділи карного розшуку відслідковують ситуацію у фан-зонах та місцях масового скупчення людей.

У Львові потерпілі ще не помітили пропажу, а от міліціонери вже затримали крадіїв, побачивши як один потягнув у жінки із сумочки гаманець, а інший поцупив у хлопця мобільний телефон.

Затриманим 30 та 34 роки, вони місцеві жителі, раніше вже судимі за крадіжки.

Стосовно затриманих уже порушили кримінальні справи за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Міліція в черговий раз звертається до всіх уболівальників бути пильними, а у разі скоєння стосовно них злочину негайно звертатися до працівників міліції. Вчасне повідомлення про злочин – запорука того, що він буде розкритий по “гарячих” слідах.

 
Фото:vsluh.ru 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *