ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція роздавала футболки і перед третім матчем у Львові

|

17 червня у центрі Львова напередодні матчу Данія-Німеччина іноземні вболівальники знову одягли футболки з написами “Free Yulia”. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Батьківщина».

“Таку акцію ми проводимо уже втретє і щоразу знаходяться сотні європейців, що з радістю одягають футболки та висловлюють підтримку нашому лідеру. Вони добре знають хто така Юлія Тимошенко і що вона кинута за грати ні за що”, – сказав у коментарі іноземним журналістам один з ініціаторів акції, партієць Львівської “Батьківщини” Олександр Маленевський.

“Звичайно, я підтримую Юлію Тимошенко, адже я слідкую за подіями, що відбуваються в Україні, знаю, що колишній прем’єр-міністр країни – політв’язень. І це просто дико для країни, керівництво якої запевняє, що орієнтується на Європу. Насправді ж це не так, а Україні бракує демократії та європейських цінностей”, – сказав в інтерв’ю іноземним журналістам німецький вболівальник. Він одягнув футболку “Free Yulia” і запевнив, що не зніме її аж до вечора, і на стадіоні також вболіватиме в ній.

Не менш обізнаними із ситуацією в Україні виявилися і гості з Данії. “Не треба пояснювати хто така Тимошенко. Ми знаємо – вона не винна. Звісно, ми з радістю одягнемо футболки, а потім  заберемо їх з собою”, – підтримала акцію молода пара з Данії.

Група вболівальників з Німеччини підійшла до агітаційного намету «Батьківщини» і всі як один одягнули запропоновані футболки. А потім фани почали скандувати “Tимошенко”, “Юля” і “Янукович – аут”!  “Це наша підтримка Юлі”, – пояснювали вони перехожим львів’янам.

Фото: прес-служба ЛОО ВО “Батьківщина” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *