ОСТАННІ НОВИНИ

З другої години обмежать рух приватного транспорту на Стрийській

|

У зв’язку з матчем на «Арені Львів», сьогодні з 14.00 год. вул.Стрийська – пл.Петрушевича – вул.Шота Руставелі будуть закриті для руху приватного транспорту, інформує медіа-центр «Львів-2012. Для громадського транспорту проїзд буде дозволено.

Для руху транспорту також будуть частково закритими вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Лесі Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо. Громадський транспорт, який їхав по вул. Коперника-Стефаника, скерують з вул.Сахарова на вул.І.Франка-Вітовського.

Сьогодні автобуси №3А, 4А та 5А матимуть кінцеву зупинку на пл.Петрушевича, а не на пл.Галицькій.

До стадіону з пл.Петрушевича курсуватимуть експрес-маршрути. Також доїхати можна громадським транспортом: маршрутні автобуси №3А, 10, 25, 40, тролейбуси №3 та №5.

Громадський транспорт курсуватиме вночі до 02.30 год.

Вболівальники, які мають квитки на матч, матимуть змогу користуватись громадським транспортом безкоштовно протягом 36 годин – протягом доби дня матчу і до 12.00 год наступного дня.

Нагадаємо, 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *