ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція пояснила, де травмувалися іноземці уболівальники

|

Головне управління МВС у Львівській області спростовує повідомлення в ЗМІ про бійку футбольних фанатів, унаслідок якої дві особи постраждали.

Як зазначено у повідомленні ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, у клінічній лікарні Львівської залізниці прооперували двох уболівальників з Польщі та Румунії, які потребували хірургічної допомоги, однак вони отримали травми не у фанатській бійці. 
Зокрема, 38-річного громадянина Румунії побила компанія із трьох львів’ян. Невідомі, з якими він напередодні з 19.00 год. розпивав алкогольні напої, близько 4.00 год. ранку у парку «Високий замок» завдали йому тілесні ушкодження та відібрали ноутбук і два фотоапарати. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж).
Про випадок, який трапився з 32-річним громадянином Польщі правоохоронці довідались від чергового лікаря залізничної лікарні м. Львова. Іноземець з діагнозом закрита травма живота та алкогольне сп’яніння був госпіталізований у хірургічне відділення. 
Пізніше з’ясувалось, що громадянин Польщі прибув в Україну 12 червня автобусом, як уболівальник «Євро-2012». 
Чоловік розповів, що до 4.00 год. ранку 13 червня він разом із своїми друзями з Польщі розпивав спиртні напої в одному з нічних закладів Личаківського району Львова. уболівальник напився настільки, що не пам’ятає, як отримав травму живота. Його друзі, які перебували з ним, та сам іноземець заперечують факт побиття. 
Наразі триває перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *