ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземні фани прилітають в Україну літаками, а всередині подорожують залізницею

|

За підрахунками фахівців Координаційної служби Мінінфраструктури, вболівальники з Європи, які відвідують Україну у дні проведення Євро-2012, найчастіше прибувають літаками. Мова йде як про регулярні рейси до України, так і про чартерну програму. Про це повідомив заступник Директора Департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту Олександр Федоренко, який слідкує за роботою Координаційної служби. Інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Гості з Європи найбільше звикли до повітряного виду транспорту: левова частина перевезень припадає саме на цей вид транспорту», – сказав Олександр Федоренко.

Крім того, багато вболівальників приїхало автотранспортом – як організованими групами на автобусах, так і на власних автомобілях.

При цьому, за даними Олександра Федоренка, залізницю обирають для переміщення всередині країни. «Залізницею в основному йде переміщення між приймаючими Євро-2012 містами – Києвом, Харковом, Львовом та Донецьком. Найбільші пасажиропотоки – саме у дні проведення матчів», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *