ОСТАННІ НОВИНИ

Перед футбольними уболівальниками виступлять відомі літератори та музиканти

|

У Львові на офіційній фан-зоні стартує новий мистецький фестиваль «FаnARTia.ФанАРТія». Кожен день проекту буде присвячений окремій сфері культури: літературі та роковій, етнічній, джазовій і симфонічній музиці. Про це розповіли організатори проекту.

Перший день фестивалю буде присвячений літературі і рок-музиці. Відтак, музикант Місько Барбара представить свій новий проект разом із Йозефом Остржанскі (Чехія) та Раяном Сокашем (США) – «Михайло Барбара project». Музиканти презентуватимуть зовсім нові композиції, хоча також обіцяють зіграти ремікси своїх старих пісень.

Також, цього дня літературно-музичний напрямок представлятиме поет, прозаїк, а віднедавна ще й музикант Сергій Жадан. Він презентуватиме свій новий проект «Собаки в космосі».

Крім того, на сцені фан-зони обіцяють з’явитись колективи «ZSUFF» & «Zavadskyj», «DrumТиАтр» та «Quarpa».

Протягом усього дня на території фан-зони відбуватиметься показ фільмів про українських поетів та прослуховування авторського читання віршів проекту «Живі голоси».

Нагадаємо, фестиваль «FаnARTia.ФанАРТія» пройде у Львові 20, 25, 26, 29, 30 червня у офіційній фан-зоні до УЕФА «Євро-2012» на проспекті Свободи.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *