ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин зарізав жінку і викинувся з горища

|

67-річний житель Львова убив власну дружину, а потім викинувся з горища будинку, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

До міліції зателефонував сусід подружжя і повідомив, що в будинку сталося вбивство. Виїхавши на місце події, правоохоронці на першому поверсі поблизу вхідних дверей виявили тіло померлої 61-річної львів’янки з множинними колото-ріжучими ранами.

Міліціонери встановили, що 14 червня між 67-річним чоловіком та його 61-річною дружиною виникла сварка унаслідок тривалих неприязних відносин. Розлючений чоловік схопив кухонного ножа та наніс жінці смертельні тілесні ушкодження.

Потім чоловік залишив на кухні передсмертну записку та поліз на горище свого будинку на висоту15 метрів. Перед тим як стрибнути, чоловік зателефонував своєму синові та повідомив про те, що вбив його матір. Вистрибнувши у вікно, львів’янин впав у декоративний басейн.

Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні, де він від отриманих травм помер, не приходячи до тями.

За фактом вбивства слідчі Личаківського РВ ГУ МВС України у Львівській області порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України. Слідчі дії тривають. Призначено судово-медичні та біологічні експертизи.

Фото: bodyguardsonline.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *