ОСТАННІ НОВИНИ

МТС заморозив тарифи

|

Оператор мобільного зв`язку “МТС” у відповідь на рекомендацію Антимонопольного комітету знизити тарифи на розмови запровадив мораторій на зміну тарифів, інформує ТСН з посиланням на газету «Сегодня».

“Оскільки АМКУ висловив бажання розібратися в ситуації з тарифами, ми вводимо тимчасовий мораторій на зміни, для того, щоб допомогти йому прийняти зважене рішення”, – сказали у прес-службі оператора. 

Нагадаємо, у четвер, 14 червня АМКУ зобов`язав телекомунікаційних операторів компанії “Київстар” і “МТС Україна” знизити тарифи на послуги мобільного зв`язку до економічно обґрунтованого рівня. Крім того, АМКУ вважає завищеними тарифи даних операторів на послуги міжнародного роумінгу. У відповідь компанії заявили, якщо АМКУ оштрафує операторів на 10% від їх річного обсягу, то компаніям просто доведеться закрити свій бізнес.

Як повідомлялось, з червня компанія “МТС Україна” підвищила вартість внутрішньомережевих дзвінків на 50% до 0,75 копійки / хвилина в тарифних планах “Супер МТС”, “Max Energy” і “Народний”. Також, в березні “Київстар” і “Астеліт” збільшили на 20-30% вартість SMS та MMS-повідомлень. “Київстар” також почав вводити щоденну абонплату в ряді тарифних планів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *