ОСТАННІ НОВИНИ

Охорона «Криївки» побила жителя Львова – «Новий погляд»

|

Охоронці ресторану «Криївка» побили одного з відвідувачів у ніч на 14 червня, пише тижневик «Новий погляд». Василь разом з товаришем вирішив продовжити святкування свого 30-річчя саме в цьому закладі, однак ювілей закінчився багатьма синцями та гематомами, а також ймовірним струсом мозку.  Потерпілий каже, що били його та товариша щонайменше 6 охоронців закладу.

“Я нікого не бив, не дебоширив. Можливо, щось і сказав офіціантці, – розповідає Василь. – Під час перебування жодних конфліктів не було. Якщо я дебоширив, то за логікою мене б мали зупинити під час перебування у закладі, а не коли я вже йшов додому. Власне, на виході один з охоронців підійшов до мене і сказав: “Ти чо під..р там бурчав?” і відразу щосили вдарив кулаком в обличчя. Я навіть не зрозумів за що. У таких випадках спрацьовує самозахист. Відповідно, я вдарив його у відповідь. Відразу на мене налетіли з різних боків охоронці і почали бити. Одні розтягували мені руки, інші руками і ногами щосили били по голові, копали.

Я почав кричати, щоб хтось викликав міліцію. Незадовго вийшов мій товариш, який почав відтягувати від мене охоронців. В цей час він почав знімати на мобільний те, що діється. Телефон у нього вибили з рук і взялись паралельно бити і його. До речі, зняті відеофайли охоронці згодом швиденько видалили” – пише газета.

У час бійки хтось з персоналу таки натиснув тривожну кнопку, і за кілька хвилин прибули правоохоронці. Двох побитих відвідувачів посадили у міліцейську машину та опитали персонал про події.

Фото: hivemind.com.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *