ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники Мостиського загону затримали вантажівку з контрабандними сигаретами

|

Сьогодні, в пункт пропуску «Краківець»  на виїзд з України прибув вантажний транспортний засіб марки «Рено» під керуванням громадянина України. Згідно поданих на прикордонний та митний контроль документів вказаний автомобіль переміщував вантаж – «паливні брикети з деревної тирси». Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Виходячи  з наявної оперативної інформації, прикордонниками було ініційовано поглиблений огляд транспортного засобу на предмет відповідності товаросупровідних документів.

З метою  перевірки здобутої інформації налагоджено  взаємодію з представниками митного  поста «Краковець» Львівської митниці. Під час поглибленого спільного огляду спеціальною оглядовою групою були виявлені приховані сигарети. В результаті проведених фільтраційних заходів встановлено, що завантаження товару було здійснено на складі одного з товариств з обмеженою відповідальністю в м. Дрогобич Львівської області. Варто додати, що замитнення вантажу було здійснено на митному пості «Дрогобич». Раніше даний водій здійснював міжнародні перевезення різного роду вантажів (промислового призначення) через ПП «Краковець». Вантаж такого типу та в такій упаковці, які затримані, перевозив вперше.

Під час  поглибленого огляду вантажного автомобіля серед вантажу в ящиках з паливними  брикетами було виявлено 1000 блоків цигарок марки «Jin Ling» без акцизних марок («for duty free only»).

Приблизна вартість вилучених сигарет сягає майже шістдесят тисяч гривень.

Фото: Західне регіольне управління Держприкордонслужби 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *