ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий наразі не знає, хто з VIP-гостей завітає до Львова на матч Німеччина-Данія

|

Міський голова Львова Андрій Садовий наразі нічого не знає, хто з VIP-гостей завітає до Львова цієї неділі на матч між збірними Німеччини та Данії. Таку інформацію мер міста отримає за день до матчу, або ж зранку у день матчу. Про це Андрій Садовий сказав сьогодні під час прес-конференції.   

«Як правило така інформація буде в суботу за день до матчу, або в день матчу від самого ранку. Тому що ігри тривають щодня і кожна наступна гра може бути більш чи менш атракційною, тому ті чи інші впливові особи визначають, куди поїхати, в яке місто. Наприклад, про приїзд Платіні ми взнали позавчора в другій половині дня. І це нормально. Це була велика честь, що він був у Львові. Тому ми всіх запрошуємо – приїжджайте. Але це залежить і від футболістів, щоб вони створювали таку гру, на яку цікаво подивитися», – зазначив А.Садовий.

Він також розповів, що вчора він особисто зустрічав М. Платіні в аеропорту й спільно з ним переглядав матч. Під час зустрічі вони говорили лише про футбол, а робочі питання А.Садовий обговорював з операційним директором УЄФА М. Калленом.

Окрім М.Платіні, мер міста також втішився візитом до Львова кронпринца Данії, багатьма дипломатами та мерами Перемишля і Жешува. «Дуже багато матчів, багато спектрів… і ті чи інші політики мають можливість бути там, де їм комфортніше», – додав Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *