ОСТАННІ НОВИНИ

Садові розпродують акції

"Ратуша", 14 червня

|

ТРК «Люкс» офіційно повідомила про часткову зміну структури власників компанії. Власниця 80 % акцій телерадіокомпанії, дружина міського голови Катерина Кіт-Садова продає 3 % своїх акцій. Сім’я Садових оцінила акції в 3 млн грн і спершу ім’я покупця тримали в таємниці. Проте вже невдовзі міський голова Андрій Садовий повідомив, що акції перейдуть генеральному директору ТРК «Люкс» Романові Андрейку.

 «Впускати до бізнесу чужу людину — досить ризиковано, тому родина Садових запропонувала мені частину їхніх акцій. Контрольний пакет залишиться у дружини Андрія — Катерини Кіт-Садової», — цитує Андрейка «Комерсант-Україна». За інформацією видання, таке рішення родини Садових пов’язане з планами придбати власний будинок у Львові, адже батьки виховують п’ятьох дітей.

На жаль, журналістам «Ратуші» не вдалося зв’язатися з пані Катериною. Тож без відповіді залишилися такі запитання: позаяк Роман Андрейко і так є генеральним директором компанії, чи не є ця купівля-продаж фіктивною угодою з метою легалізації коштів? Чи правда, що маєток, який має намір придбати подружжя Садових, розташований на двох ділянках у районі Шевченківського Гаю, звідки було відселено мешканців? За словами мешканців того району, захищати інтереси їхнього сусіда пана Романа Юськіва, який веде будівництво, приїжджав начальник департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів. Чи не означає це, що пан Юськів — тільки «весільний генерал» цієї оборудки і виконує роль лише посередника між покупцями та господарями ділянок? І чи не соромно брати меру Львова матеріальну допомогу в міськраді, коли статки його сімейства оцінюються мільйонами гривень? На всі ці запитання «Ратуша» спробує відповісти в наступних числах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *