ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень з львівської фан-зони вивезли 350 кубометрів сміття

|

Після проведення другого матчу у Львові з центру міста вивезено понад200 мкуб. сміття. Це трохи менше половини від обсягу зібраного сміття з району в цілому. Пре це  розповіла голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Відтак, над прибиранням центральної зони міста працювали 9 автомобілів та 289 двірників. Також вулиці прибирали за допомогою порохотяга та водовозки. Сьогодні також помили тротуари на площі Ринок.

Саму фан-зону прибирали 15 двірників фірми. Так, лише з офіційної фан-зони за тиждень вже вивезено понад350 мкуб. сміття.

«Люди працюють цілодобово. Ми склали графік чергувань таким чином, щоб район не залишається безконтрольним жодної години. Протягом дня працівники відділу соціально-економічного розвитку районної адміністрації слідкують за проявами стихійної торгівлі. Ми забезпечуємо, щоб її не було», – зазначила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, офіційна фан-зона у Львові обладнана 160-ма контейнерами різної місткості, в тому числі й для роздільного збору сміття. На трьох входах та навколо фан-зони розміщені 120-літрові контейнери. Прибирання здійснюється мінімум двічі на день. Також на території фан-зони обладнано 16 туалетів контейнерного типу, які одночасно можуть вмістити 100 відвідувачів. Неподалік фан-зони в черговому режимі працює прес-контейнер.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *