ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом доби у лікарню «загриміло» четверо іноземців

|

За останню добу у медичні заклади Львова звернулись по допомогу 16 уболівальників, з яких четверо були госпіталізовані. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Він, зокрема, зазначив, що госпіталізації потребували: один польський громадянин, один данський, один російський та один фрі-лансер з Румунії.

«Уболівальника з Данії госпіталізували з болями у животі. Поляка – з передозуванням випитого пива, а також з численними синцями. У росіянина була гіпертонічна криза, а румуна госпіталізували з травмою носа. Як мені відомо, фрі-лансер о 2 год. ночі піднявся на Високий замок, щоби подивитися на місто. Але на нього напали, побили, він має проблеми з носом», – розповів мер міста.

Андрій Садовий також запевнив, що усім цим людям надано кваліфіковану медичну допомогу , а також забезпечено відповідними медпрепаратами. «Загрози життю цим людям нема. У медиків все під контролем», – додав він.

Про інші випадки госпіталізації іноземних уболівальників мер Львова не розповів, але, водночас, у журналістських кулуарах розповідають про чотирьох іноземців, яких прооперували. Але цю інформацію медики не воліють розповсюджувати. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *