ОСТАННІ НОВИНИ

Крадія-гастролера затримали львівські правоохоронці

|

Правоохоронці Львівщини затримали 24-річного уродженця Автономної республіки Крим, який «обчистив» квартиру львів’янина. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

27 квітня у Галицький райвідділ Львова з письмовою заявою звернувся львів’янин, який повідомив що невідома особа, підібравши ключ до вхідних дверей його квартири, викрала телевізор «Опера», тюнер, праску та два мобільних телефони.

Працівники міліції за скоєння цього злочину затримали 24-річного раніше судимого кримчанина. З’ясувалось, що гастролер із Криму працював за налагодженою схемою: винаймав на короткий термін житло, виготовляв дублікати ключів, а через два-три місяці повертався за місцем попереднього проживання та скоював крадіжки.

Під час проведення огляду квартири у Львові, яку в черговий раз винаймав кримчанин, правоохоронці вилучили три принтера, три праски, три телевізори, чотири мобільні телефони, веб-камеру, тюнер, мікрометр, дві лупи, гроші у сумі 2 300 гривень та заготовка до кліше номіналом 500 гривень.

За цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України. Наразі підозрюваного затримано, він перебуває в ІТТ Львівського міського управління міліції. Правоохоронці встановлюють інших потерпілих від рук гастролера.


Головне Управління МВС України у Львівській області звертається до мешканців Львова, які можливо стали жертвами крадія, з проханням повідомляти про це працівників міліції. 
Прикмети зловмисника: ріст2,04 метри, спортивної тілобудови, темне волосся.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *