ОСТАННІ НОВИНИ

На «зажерливих» таксистів потрібно скаржитися до міліції – Садовий

|

Міський голова Львова Андрій Садовий порадив людям скаржитися міліції на приватних таксистів, які у дні матчів просять за довіз від стадіону до центру Львова від 250-350 грн. Таку пораду він дав, коментуючи зауваження нашого кореспондента щодо проблем із добиранням від «Арени Львів» до центру міста після учорашнього матчу Данія-Португалія.

«Це є приватний бізнес. Якщо є скарги на їхню роботу, тоді потрібно звертатися у міліцію, яка з відповідними службами, згідно чинного законодавства, можливо, може дати свої певні поради. Це так само, як ти заходиш на каву, а тобі продають каву за 100 доларів – абсурд, правда? І ти просто не купуєш таку каву. Такі люди є і вони наносять дуже велику шкоду місту, бо через один-два таких випадки створюється негативна атмосфера. Я думаю, що саме життя їх викине з ринку», – зазначив Андрій Садовий.

Що ж стосується громадського транспорту, який погано курсував учора від стадіону до центру, то мер Львова пообіцяв це питання вирішити в обов’язковому порядку.  

«Якщо у вас є конкретні зауваги, я тоді запропоную наступну логістику: за транспорт вчора були відповідальні кілька осіб – мій перший заступник Олег Синютка, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук та його команда. Ми сьогодні організуємо окрему зустріч цих людей з тими людьми-скаржниками, щоб обговорити це питання. Бо для мене важливо кожен такий випадок розглянути і всі ці помилки виправити, щоб їх в подальшому не було. Якщо на 34 уболівальників, які нормально виїхали, був один чи два випадки, – це також важливо. Не можна нехтувати жодним таким випадком», – додав А.Садовий. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *