ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявлено 80 порушень у сфері торгівлі алкоголем та тютюном

|

Протягом січня-травня 2012 року працівники регіонального управління Департаменту САТ ДПC України у Львівській області провели 5 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю алкогольними напоями, а також 54 перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомили у прес-службі ДПС у Львівській області.

Під час проведення перевірок виявлено 80 порушень, зокрема 6 випадків безліцензійної торгівлі, 13 – торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від мінімальних роздрібних цін, 15 – торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від встановлених максимальних роздрібних цін, 12 фактів зберігання алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку чи взагалі без них, 9 – реалізації алкогольних напоїв особі, яка не досягла 18 років, 3 – зберігання алкогольних напоїв в місцях, не внесених до ЄДР, а також 20 порушень касової дисципліни. За результатами проведених перевірок регіональним управлінням було застосовано до суб’єктів господарювання фінансові санкції на загальну суму 174,706 тис. грн., забезпечено надходження до бюджету 156,409 тис. грн. згідно з рішеннями, прийнятими цього року.

У січні-травні регіональним управлінням видано 3817 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

При планових показниках надходжень до місцевого бюджету плати за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на січень-травень 2012 року в сумі 17111,5 тис. грн., фактичні надходження склали 19043,9 тис. грн., або 111,3%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *