ОСТАННІ НОВИНИ

Треба ламати традицію поганої гри в Донецьку, каже Блохін

|

Напередодні вильоту до Донецька, де збірна України проведе два матчі, що залишилися групового турніру, головний тренер Національної команди перед відкритим тренуванням відповів на питання журналістів, повідомляє Інформаційний центр “Україна-2012”.

«У команді немає ніякої ейфорії після успішного старту на Євро, – каже Олег Володимирович. – Сьогодні вранці футболісти повернулися на базу в Конча-Заспі після заслуженого вихідного. Серйозно поговорили на предмет гри зі шведами, окремо зупинилися на психологічних моментах. Хочу підкреслити, що ми нікого не боїмося. Детально розберемо гру французів, і все в матчі буде залежати від нас. 
Повертаючись до першого матчу, звернули увагу футболістів на те, що, не дивлячись на задоволення від гри і результату, все ж таки реалізація моментів має бути набагато кращою. Бо з такими суперниками, як Франція і Англія, долю зустрічі може вирішити один результативний удар». 
До речі, збірна завтра вилітає до Донецька, де і проведе весь час, що залишився до кінця групового турніру. Розташується команда на базі донецького «Металурга». Проблеми, які там існують, для збірної вирішувані. Не зовсім добре, за словами Олега Блохіна, те, що матч почнеться о 19:00. «Буде дуже жарко, – сказав Олег Блохін, – але обидві команди будуть в рівних умовах. А на питання про те, чи не турбує факт того, що в Донецьку команда показує не настільки хороші результати, як в інших містах, то скажу, що такі так би мовити традиції треба ламати. Вірю, що нам це вдасться, а вболівальники нас підтримають. Не сумніваюся, що стадіон буде заповнений повністю».

Фото: сайт ФФУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *