ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вже зловили трьох водіїв із підробленими перепустками Євро-2012

|

13 червня працівники Державтоінспекції Львівщини викрили три факти використання підроблених перепусток. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Один із водіїв-порушників намагався скористатись фальшивкою, аби заїхати на територію пішохідної зони у Львові. Однак, «документ», прикріплений на лобовому склі автомобіля «БМВ», викликав підозри у правоохоронців. Як виявилось, 59-річний чоловік почепив замість справжньої перепустки – «липову». Вочевидь, сподівався, що цього ніхто не помітить. Втім, таке порушення не залишилось поза увагою міліціонерів.

Підприємливого львів’янина та автомобіль одразу ж доправили до райвідділу. За цим фактом зараз триває перевірка.

Водій автомобіля «Шероле Авео», 28-річний львів’янин, також спробував скористатись підробленою перепусткою. Чоловік хотів потрапити у центральну частину Львова, на площу Соборну, куди у день матчу Євро-2012 заїзд для приватного автотранспорту був обмеженим. Втім, спритник вирішив схитрувати і пред’явив працівникам Державтоінспекції документ, що начебто надавав йому право заїзду у пішохідну зону. Проте цей «папірець» суттєво відрізнявся від оригінальної перепустки. Тож винахідливому автолюбителю довелось вже у районному відділі міліції пояснювати, де він узяв цей «липовий» документ.

А от 29-річний львів’янин спробував заїхати за підробленою перепусткою на стадіон «Арена-Львів». Щоправда, такі намагання виявились безрезультатними. Працівники Державтоінспекції відразу помітили, що з документами у чоловіка не все в порядку. Підозри викликала перепустка на право заїзду на територію VIP-стоянки стадіону «Арена-Львів». Тож, замість того, щоб насолоджуватись футбольним матчем, порушнику довелось писати пояснення у райвідділку. За цим фактом також проводиться перевірка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *