ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка представляє Україну на світовому чемпіонаті баріста у Відні

|

У тому, що у Львові варять найсмачнішу каву, переконається весь світ. Львів’янка Наталія Остап’юк, яка є чемпіонкою України з приготування кави, бере участь у світовому чемпіонаті Барісто, що проходить зараз у Відні, інформує медіа-центр «Львів-2012».

«Спершу пані Наталя мала честь представити наше рідне місто Львів на чемпіонаті України з приготування кави. Вона перемогла на цьому чемпіонаті, чим підтвердила, що львівська кава є найкращою в Україні. Це дуже цікава людина, яка перфектно володіє кількова мовами, має хорошу освіту, але вона обрала собі іншу професію – добре варити каву. І стала у цьому найкращою. А тепер вона представляє Україну на чемпіонаті світу, який відбувається у Відні. Ми тримаємо за неї кулаки, щоби цей меседж:  «Львів – столиця кави» утвердити на світовому рівні», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Наталії Остап’юк перемогла у чемпіонаті України з приготування кави, який відбувся у місті Лева у квітні. 20-22 квітня у Львові проходив Український кавовий фестиваль (у готелі «Дністер»). У рамках Українського кавового фестивалю під егідою SCAE в Україні (Асоціація Спешіалті Кави Європи) відбулося чотири офіційні національні чемпіонати, які проводяться відповідно до міжнародних правил і регламенту та санкціоновані WCE (World Coffee Events):

VIII Український Чемпіонат Баріста (Ukraine Barista Championship)

IV Український Чемпіонат Каптестерів (Ukraine Cup Tasters Championship)

IV Український Чемпіонат Латте-Арт (Ukraine Latte Art Championship)

IV Український Чемпіонат Кава та Алкоголь(Ukraine Coffee In Good Spirits Championship).

У Чемпіонаті Баріста перемогла учасниця зі Львова Наталія Остап’юк. Участь у Чемпіонаті Баріста взяло близько 20 осіб. У фінал, окрім Львова, вийшли Харків, Київ, Дніпропетровськ.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *