ОСТАННІ НОВИНИ

У селах Дрогобиччини назріває бунт

|

У селах Дрогобиччини, якими наприкінці минулого тижня пройшовся буревій, селяни на межі відчаю і за крок до бунту. Про це заявив депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайло Задорожний, інформує прес-служба партії.

 Депутат побував у селах Волоща, Тинів і Зади Дрогобицького району, які постраждали від стихійного лиха. «У цих селах в будинках 90% дахів пошкоджено, – зазначив Михайло Задорожний. – Вціліли лише бляшані покрівлі, ті, що з шиферу і дахівки – позривало.  Серед постраждалих є літні одинокі люди, яким нема від кого чекати допомогти, дощі заливають їхні будинки, вони не мають прихистку. Люди залишені сам-на-сам з лихом. Райдержадміністрація, яка б мала зібрати інформацію про завдані збитки та організувати виплату компенсації, бездіяльна. Селяни в такому відчаї, що готові до бунту».

За словами депутата, в зазначених селах стихія знищила всю городину, з якої живе більшість селян. Але люди навіть не сподіваються, що ці збитки їм компенсують. Найголовніше для них зараз – накрити будинки, щоб дощ не лився на голови. Вони готові чекати до кінця тижня, але якщо нічого не зміниться – вийдуть на акцію протесту під стіни Дрогобицької райдержадміністрації.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *