ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на «Вікенд з вікінгами»

|

22-24 червня у кінотеатрах найбільших міст України – Києва, Львова, Харкова, Ужгорода та Херсона – одночасно розпочнеться фестиваль скандінавского короткометражного кіно «Вікенд з вікінгами».

«Вікенд з вікінгами» представляє своїм глядачам цікаві та актуальні фільми Швеції, Данії, Норвегії та Фінляндії, ретроспективи режисерів, зустрічі та лекції скандинавських кінематографістів.

Фільми цього регіону якісно відрізняються своїми сюжетами, змістом, характером та ідеями, тому не прогав можливості більше дізнатися про загадкову Скандинавію та її мешканців. Вікінги вже їдуть в Україну, ти готовий?

Подія організовується в рамках KISFF – Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів, який вперше відбувся в столиці у квітні цього року.

ПРОГРАМА

22 червня, п´ятниця:

17:00 – Снігова АНІМАЦІЯ. Представляє Художня Академія в м. Турку, Фінляндія, визнана кращою анімаційною Кіношколою 2012

19:00 – МІС ШВЕЦІЯ. Шведські короткометражки на жіночу тематику: емансипація, гендерна рівність, життя жінки у в´язниці

23 червня, субота:

17:00 – Ретроспектива фільмів П.В. Лехтінен.

19:00 –  ЗІ СКАНДИНАВІІ З ЛЮБОВ´Ю. Іноземці в Скандинавії та скандинави за кордоном.

24 червня, неділя:

17:00- ПРИЩІ НА ЛОБІ . Підбірка короткометражок про скандинавських підлітків. Що криється в душі неповнолітніх, які хочуть спробувати все вперше і як можна швидше?

19:00 – ПІВНІЧНІ ФРИКИ. Чорний гумор, зомбі, велетні та темні куточки людської душі в скандинавських короткометражках.

Comments.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *