ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція та фани демонструють взаємоповагу та толерантність

|

На перегляд трансляції в офіційній фан-зоні Євро – 2012 футбольного матчу України – Швеція з районів Львівської області приїхало більше 8,5 тисяч уболівальників. Про це повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Можливість спілкування з однодумцями  у фан-зоні та побачити улюбленців на великому екрані притягують мешканців області. Найбільш доступним транспортом виявився залізничний. Тому до Львова приміськими електропоїздами з 15 години до приміського вокзалу станції Львів почали прибувати шанувальники групового перегляду футбольних матчів. Пік прибуття вболівальників з національними прапорами, своєрідними музичними інструментами припав на 17-19 години. Незважаючи на численні групи молоді, порушень громадського порядку не було зафіксовано.

Характерною особливістю футбольного свята є те, що уболівальники та міліція дуже толерантно відносяться один до одного. За добу жодного правопорушення на приміських маршрутах. Однак не обійшлось без курйозів. На одну із станцій приміського сполучення прийшла група німців. Розмістилися на траві біля залізничної колії та пили пиво. По закінченню з німецькою акуратністю забрали пляшки, однак забули чоловічу сумку з документами та грошима.

 Діти, які бігали поруч підняли сумку та віддали працівникам міліції. Через годину на місце події знов прийшли німці і коли їм віддали сумку з грошима та документами запропонували працівниками міліції відмітити знахідку. Але міліціонери відмовились, бо на службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *