ОСТАННІ НОВИНИ

Кронпринц Данії Фредерік прибув до Львова на футбол

|

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького щойно приземлився чартерний літак Боїнг-733, на борту якого перебувають понад 140 данських уболівальників “на чолі” з кронпринцом Данії Фредеріком. Про це у коментарі «Львівського порталу» повідомив помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, підполковник Володимир Шеремет.

За його словами, кронпринц Данії  вийшов першим з літака, був одягнений в джинсах та футболці національної збірної. Принц першим пройшов паспортний контроль, а потім зупинився, щоби подитивитися, як проходить контроль решта данців. Потім усі вони разом рушили до транспорту, який на них чекав.

Кронпринц Фредерік (повне ім’я – Королівська Високість Кронпринц Фредерік Андре Хенрік Крістіан) не планує ночівлі у Львові, тому після перегляду матчу Данія-Португалія, він одразу відлетить назад.

Услід за першим літаком прибули ще два з данськими фанами. 

Володимир Шеремет також розповів, що сьогодні ввечері у львівський аеропорт чартерним літаком прилетить з Варшави делегація УЄФА на чолі з президентом Мішелем Платіні.

Окрім того, протягом дня сьогодні прикордонники очікують для оформлення 40 чартерних рейсів з різних країн. Зокрема, 14 чартерних рейсів буде з Копенгагена, 4 – з Португалії та близько 20 чартерних рейсів з Варшави та інших країн Європи.

Фото: прес-служба Львівської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *