ОСТАННІ НОВИНИ

Схема об’їзду кільцевої дороги Львова біля стадіону у матчеві дні

|

Задля зменшення навантаження транзитного транспорту на кільцеву дорогу Львова діє схема транспортного об’їзду під час проведення матчів футбольного чемпіонату Європи-2012 року на стадіоні «Арена Львів». Про це повідомляє прес-центр Міністерства інфраструктури України.

Зокрема для зменшення інтенсивності руху транспортних засобів автодорогою Київ-Чоп на ділянці від км 530 (с. Гамаліївка) до км 554 (с. Солонка) розроблено такі напрямки об’їзду Львівської області вантажними транспортними засобами у дні матчів Євро-2012:

– від Києва до митного переходу «Шегині» та зворотно за маршрутом: М-06 Київ-Чоп до 530 км, автодорога Під’їзд до Львова – від с. Гамаліївка до Львова, вул. Б. Хмельницького; дорога М-09 Львів-Рава-Руська; Р-40 Рава-Руська-Яворів-Судова Вишня; М-11 Львів – Шегині (від міста Судова Вишня до МАПП «Шегині);

– від столиці до митного переходу «Краковець» та зворотно за маршрутом: М-06 Київ-Чоп до 530 км; автодорога Під’їзд до Львова – від с. Гамаліївка до Львова, вул. Б. Хмельницького; дорога М-09 Львів-Рава-Руська; Р-40 Рава-Руська-Яворів-Судова Вишня (від міста Рава-Руська до міста Яворів); М-10 Львів-Краковець (від Яворів до МАПП «Краковець»);

– від Києва до МАПП «Рава-Руська» та зворотно за маршрутом: М-06 Київ-Чоп до 530 км; автодорога Під’їзд до Львова – від с. Гамаліївка до Львова, вул. Б. Хмельницького; дорога М-09 Львів-Рава-Руська.

Від Чопа до Києва рух вантажного транспорту у дні матчів здійснюється за маршрутом: М-06 Київ-Чоп (до м. Стрий), далі для транзитного автотранспорту вагою до 10 тонн – М-12 Стрий-Тернопіль-Знам’янка (від м. Стрий до м. Рогатин), Т-1417 Рогатин-Перемишляни-Буськ (від м. Рогатин до м. Буськ), дорога Київ-Чоп (від м. Буськ до м. Київ); для транзитного транспорту вагою більше 10 тонн – М-06 Київ-Чоп (від м. Стрий до с. Липники).

Від Києва до Чопа рух вантажівок забезпечено за маршрутом: М-06 Київ-Чоп (до м. Буськ); для транзитного транспорту вагою до 10 тонн – Т-1417 Рогатин-Перемишляни-Буськ (від м. Буськ до м. Стрий); Київ-Чоп (від м. Стрий до м. Чоп): для транзитного транспорту вагою у понад 10 тонн – М-06 Київ-Чоп (від м. Буськ до с. Малі Підліски).

Дорожники встановили відповідні інформаційно-вказівні знаки (5.56 «Схема об’їзду») на автодорогах загального користування Львівської області.

Зауважимо, рух вантажного транспорту здійснюється в об’їзд виключно у дні проведення матчів у Львові (9, 13 та 17 червня) відповідно до часового розподілу, щоб уникнути перевантаження під’їзних шляхів до стадіону. Зокрема, 9 червня, коли у Львові проходив перший матч, обмеження руху діяли з 15:00 до 02:00. У середу,13 червня, вантажівки прямуватимуть в об’їзд Львова з 12:00 до 23:00, 17 червня – з 15:00 до 02:00.

У дні, коли матчі не проводяться, вантажівки прямують за звичним маршрутом без обмежень.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *