ОСТАННІ НОВИНИ

Маленький уболівальник виявився сином народного депутата

|

Шестирічний хлопчик, який став зіркою Інтернету після матчу «Україна-Швеція», виявився сином нардепа. У футбол він грає зі своїм водієм. Як пише газета «Сегодня», малюк дуже хоче стати воротарем і бути схожим на Андрія Шевченка.

«Я хочу стати воротарем і бути схожим на Андрія Шевченка. Зараз я часто граю у футбол зі своїм водієм», – сказав нам Тимур. «Син восени піде в другий клас. Він займається плаванням, цікавиться гоночними машинами, подобається математика. А ще хоче бути вченим, що вивчають динозаврів, і рятувальником тварин», – розповіла нам мама Тимура Анжеліка. На «Олімпійському» за нашу збірну вболівала уся сім´я. «Наш тато був з чоловічою компанією, старша донька сиділа зі своєю компанією, а ми з Тимурчиком окремо», – каже нам Анжеліка.

 

 Батько Тимура – нардеп. І саме тому він не хоче, щоб фігурувала його прізвище. «Розумієте, зараз це сприймається як радісний епізод, а якщо спливе моє прізвище, почнуть говорити, що я проплатив це відео, – сказав нам батько Тимура. – Хоча насправді Тимур потрапив у кадр випадково. Я давно обіцяв йому зводити на матч Євро-2012 – так він потрапив на трибуну. Мене порадувало, що він співав гімн, тримаючи руку на серце. А ще плакав, коли нам забили, і радів, коли забили ми. Це була щира реакція. От якщо Україна виграє Євро, тоді я погоджуся, щоб про Тимура зняли фільм. Але не зараз».

Як повідомляли «Коментарі», серед майже 64 тисяч уболівальників на НСК «Олімпійський» матчу «Україна-Швеція» зіркою соціальних мереж став шестирічний фанат збірної України.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *