ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА ділять автобусні маршрути

|

12 червня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник провів засідання обласного конкурсного комітету щодо розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусних маршрутах загального користування. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Під час засідання голова обласного конкурсного комітету Іван Груник повідомив, що Львівська обласна державна адміністрація, як Організатор перевезень, в газеті «Високий Замок» від 23 квітня 2012 року №73оголосила конкурс на визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування.

«На конкурс виставлено 49 об’єктів, серед яких 28 оборотних рейсів автобусів міжміського сполучення та 52 приміських маршрутів. Практично по всіх маршрутах – це повторне оголошення конкурсу, пов’язане з тим, що через різні об’єктивні причини на попередніх засіданнях переможця не було визначено», – зазначив  І. Груник.

За словами Івана Груника, при оголошенні конкурсу внутрішньорайонні приміські маршрути Дрогобицького та Сокальського районів згруповано в пакети, які містять від трьох до шести  маршрутів. Крім цього, малорентабельні маршрути сполученням Львів – Дернів та Львів – Діброва оголошено в пакеті з маршрутами Львів – Рудно та Львів – Східниця, відповідно.

Враховуючи, що для прибуття-відправлення автобусів маршрутів Самбірського, Старосамбірського, Турківського, Мостиського та Городоцького напрямків відсутня автостанція, а Львівською міською радою погоджено відправлення автобусів зазначених напрямків із зупинки по вулиці Збиральній, яка на даний час не облаштована, конкурс по маршрутах  № 685 Львів (вул. Збиральна) – Самбір АС, № 690 Львів (вул. Збиральна) – Нижанковичі АС ч/з Ст.Самбір, № 648 Львів (вул. Збиральна) – Нижанковичі АС ч/з Мостиська, № 702 Львів (вул. Збиральна) – Мшанець, № 692 Львів (вул. Збиральна) – Дроздовичі,        № 682 Львів (вул. Збиральна) – Передільниця, № 687 Львів (вул. Збиральна) – Звір,      № 639 Львів (вул. Збиральна) – Радохінці, № 595 Львів (вул. Збиральна) – Грабино, № 126 Львів (вул. Збиральна) – Великий Любінь, № 133А Львів (вул. Збиральна) – Жирівка, визнано таким що не відбувся.

Також під час засідання конкурсного комітету заслухано інформацію робочого органу щодо результатів перевірки конвертів № 1, поданих перевізниками-претендентами для участі у конкурсі, ознайомлено учасників конкурсу з оцінкою конкурсних пропозицій та відкрито конверти № 2, подані перевізниками-претендентами на участь у конкурсі оголошеному в газеті «Високий Замок» від 23.04.2012 № 73.

Після відкриття конвертів з позначкою № 2 робочий  орган  остаточно зведе інформацію щодо учасників конкурсу по об’єктах конкурсу та проведе дооцінки конкурсних пропозицій.

Наступне засідання обласного комітету заплановано провести в п’ятницю, 15 червня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *