Свободівці хочуть звільнити водія маршрутки, який не послухав Фаріон

|

12 червня 2012 року у Львівській міській раді відбулося засідання депутатської комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку, на якому розглядали звернення депутата Львівської обласної ради Ірини Фаріон до управління транспорту та зв`язку ЛМР та до голови комісії Івана Гринди щодо поведінки водія маршрутного таксі, який відмовився вимкнути російську музику в салоні автобуса. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

 Сам водій, який працює у АТП 14630 на маршруті №54, не з’явився на засідання комісії, посилаючись на те, що у нього вихідний день.

 «На цьому підприємстві є чимало порушень з боку водіїв. Керівництву необхідно застосовувати жорсткі покарання для водіїв-порушників, а на самому АТП організувати профілактичні збори трудового колективу. Водієві, який зневажає українську мову і українців, ми цього не пробачимо – він не зможе керувати транспортним засобом і перевозити людей. Сподіваємося, що підприємство візьме до уваги зауваження комісії і подібних випадків надалі не буде. Якщо ж водії порушуватимуть правила перевезень пасажирів, ми вимагатимемо, аби щодо цього підприємства вжили санкції», – зазначив свободівець Іван Гринда.

За результатами роботи комісія вирішила організувати масові рейди в транспортних засобах, щоб перевірити виконання рішення сесії Львівської обласної ради про заборону музичного супроводу в громадському транспорті. Також депутати вимагають звільнити водія-порушника і надіслати комісії копію трудової книжки, де зазначено, що його звільнено без права керувати будь-яким транспортним засобом на професійному рівні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *