ОСТАННІ НОВИНИ

Проблема з новою ділянкою під сміттєзвалище досі не вирішена – Садовий

|

Щодо вирішення проблеми полігону в Грибовичах – є чіткий план. Зараз розробляється проект рекультивації, триває робота в документальній площині щодо нової ділянки для полігону. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє Медіа-центр «Львів-2 12».

«Думаю, що голова обласної державної адміністрації має шанс переконати уряд виділити необхідні кошти на вирішення поточних проблем мешканців сіл, а також виділити кошти з держави на рекультивацію полігону. Зараз триває проект з рекультивації і цей проект має бути до кінця літа завершений, але при одній умові – якщо депутати обласної ради виділять додатково 1 млн 800 тис грн на оплату за проект. Маючи проект, ми зможемо чітко зрозуміти етапи закриття полігону, що є дуже важливо. І, власне, зрозуміємо, яка сума коштів потрібна на рекультивацію. Тому співпраця з обласною державною адміністрацією і змога отримати окремі кошти, субвенцію, від держави є надзвичайно важливою.

Але це не вирішує основної проблеми – проблеми нової ділянки. Зараз ми працюємо в документальній площині, щоб змогли збудувати новий, якісний, який відповідатиме всім європейським нормам, полігон і збудувати підприємство, яке б мало найвищу глибину переробки відходів», – зазначив Андрій Садовий.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *