ОСТАННІ НОВИНИ

Через новий пункт пропуску намагалися контрабандою перевезти цигарки

|

Цими днями зафіксовано перші випадки порушень митних правил у пункті пропуску на українсько-польському кордоні «Угринів – Долгобичув». Про це інформує прес-служба Львівської митниці.

Громадяни України, прямуючи у приватні поїздки в Республіку Польщу легковими автомобілями, обрали для перетину кордону смугу руху спрощеного контролю «зелений коридор. Однак у працівників пункту пропуску виникли підозри про можливість приховування товарів, тому автомобілі було виведено для поглибленого огляду. На оглядовому майданчику з використанням технічних засобів митного контролю в конструктивних порожнинах транспортних засобів було виявлено в одному випадку 194 пачки цигарок різних марок, а в іншому – 260 пачок марки «СLASSIC».

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил, на підставі ст. 511 Митного кодексу України предмети правопорушення вилучено.

Від початку «Євро-2012» з 8 червня у зоні діяльності Львівської митниці зафіксовано 10 порушень митних правил. Варто наголосити, що жодне з них не стосувалося громадян, які прямували на чемпіонат.

Пункт пропуску «Угринів – Долгобичув» відкрито 5 червня, спеціально до «Євро 2012». До 4 липня тут здійснюється спільний контроль польських та українських митних і прикордонних служб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *