ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу Львів прийматиме фестиваль «рапсодія Євро-2012»

|

Цьогоріч Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Львівська рапсодія» також приурочать до єврочемпіонату. Адже більшість конкурсантів будуть представляти міста, які приймають Євро-2012. Про це розповідають організатори заходу.

Зокрема, на сцені фестивалю з’являться академічні, фольклорні, естрадні та художні колективи і солісти. Відповідно учасники представлятимуть окремі жанри мистецтв. Так, під час фестивалю «Львівська рапсодія» учасники продемонструють свої навики  вокального, хореографічного, інструментального, розмовного, оригінального та циркового жанрів.

Переможців фестивалю визначатиме журі, до складу якого входять провідні фахівці мистецтва, педагоги, продюсери на чолі з Заслуженим діячем мистецтв України Віктором Герасімовим.

Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Львівська рапсодія — Євро-2012» відбудеться в суботу 16 червня у Львівському палаці мистецтв ім. Г. Хоткевича.

Нагадаємо, Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Львівська рапсодія» з 2011 року проводиться щорічно протягом другої декади червня у м. Львові і є мистецько-громадським заходом, що сприяє підвищенню рівня патріотизму до рідного краю і міста, пропаганді кращих зразків сучасного мистецтва, виявленню нових талановитих виконавців і авторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *