ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові правоохоронці «накрили» лабораторію із виготовлення амфетаміну

|

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на перекриття каналів надходження наркотичної сировини та протидії її розповсюдження, а також ліквідації підпільних нарколабораторій працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВСУ у Львівській області викрили 25-річного львів’янина, який займався незаконним виготовленням психотропних речовин. Про це повідомляє ВЗГ ГУМУСУ у Львівській області.

Так, при перевірці оперативної інформації, з’ясувалось, що у своєму гаражі громадянин облаштував підпільну лабораторію по незаконному виготовленню психотропної речовини амфетамін.

Із метою ліквідації вищевказаної нарколабораторії «бнонівці» провели спецоперацію, у результаті якої затримали «на гарячому» її власника. Чоловік виготовляв амфетамін із метою збуту мешканцям Львівщини.

 
” У ході проведення огляд приміщення правоохоронці вилучили лабораторне обладнання та хімічні інгредієнти, ноутбук із текстовими та графічними файлами про те як виготовити наркотичні та психотропні речовини лабораторним способом. Вилучили також3 грамиготового до збуту амфетамін, вартість якого за цінами «чорного ринку» становить майже 600 гривень. Окрім цього, правоохоронці вилучили понад600 грамівсировини, з якої, за оцінками експертів, зловмисник міг виготовити ще400 грамівамфетаміну вартістю майже 120 тисяч гривень, − зазначив начальник УБНОН ГУМВС підполковник міліції Олексій Душейко.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за статтями 307 та 309 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 313 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням).

 Фото: ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *