ОСТАННІ НОВИНИ

Туристи залишили у Львові перший мільйон доларів

|

Туристи залишили у Львові за перші дні Євро-2012 майже 9 мільйонів гривен, повідомила журналістам в.о. начальника управління туризму ЛМР Галина Гриник, інформує медіа-центр «Львів-2012».

«За нашими підрахунками в середньому за останні три дні як українські, так й іноземні туристи залишили у Львові близько 9 млн грн. Близько 110 євро турист витрачає в день. Ми розраховуємо, що за місяць наше місто отримає 30-40 млн грн. від туристів», – повідомила вона..

У перші дні єврочемпіонату у Львові побувало  60 тис.туристів. Зокрема, приїхало 12-15 тис. німців та 6 тис.португальців.  У фан-зоні за матчем спостерігало 30 тис.осіб.

«До нас завітало дуже багато туристів. Серед них багато вболівальників, які приїхали з різних регіонів України, нашої області, інших країн, щоб пліч-о-пліч святкувати це неймовірне дійство, якого ми чекали так багато років. Ми можемо сказати, що очікування справдилися. Тому що ті, хто прорахували і встановили оптимальну ціну, а також надали послуги високої якості, які відповідають європейським стандартам, отримали сатисфакцію, на яку розраховували. Можливо, до кінця чемпіонату в зв’язку з тим, що є гарні відгуки в пресі про наше місто, ця сума буде більшою, ніж очікувана» наголосила Г.Гриник. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *