ОСТАННІ НОВИНИ

Робоча група проінспектувала три військово-промислових підприємства, на черзі ще три

|

6-8 червня 2012 року на Львівщині працювала спільна робоча група Державного концерну “Укроборонпром”, Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради, яка розглянула підсумки роботи підприємств військово-промислового комплексу області за 2011 рік та І кв. 2012 року, що увійшли до Державного концерну.

Виїзні засідання робочої групи відбулись на державних підприємствах “Львівський радіоремонтний завод”, “Львівський бронетанковий ремонтний завод”, “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод”, де працює близько 2500 працівників. Під час засідання керівникам даних підприємств було доручено розробити бізнес-плани на 2013-2015 роки із щорічним забезпеченням росту обсягів виробництва у середньому на 20 % та розширенням асортименту продукції і послуг. Окрім цього, розглянуто питання залучення цих підприємств до виконання державного оборонного замовлення, пошуку нових контрактів з ремонту військової техніки у країнах СНД та країнах Європи, Азії й Африки.

Пропозиції щодо вирішення проблемних питань будуть скеровані до центральних органів виконавчої влади, а питання, виконання яких залежить від Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради, взяті на контроль.

За результатами роботи спільної робочої групи також було заплановано провести ще кілька виїзних робочих нарад щодо вирішення проблемних питань на ДП “Львівський державний завод “ЛОРТА”, ДП “Львівський науково-дослідний радіотехнічний завод” та Державному науково-дослідному підприємстві “КОНЕКС”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *