ОСТАННІ НОВИНИ

Не поділивши кохану, чоловіки дійшли до різанини

|

В один із травмпунктів Личаківського району Львова  9 червня звернувся 47-річний місцевий мешканець. Чоловік із ножовими пораненнями грудної клітки потребував невідкладної медичної допомоги, інформує ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Правоохоронці Личаківського райвідділу міліції, отримавши оперативну інформацію, виїхали на місце події. З’ясувалось, що трагедія трапилась у квартирі 31-річної львів’янки. Жінка, маючи стосунки одночасно з двома чоловіками, із жодним з них не оформила відносини офіційно. Того дня 47-річний та 32-річний чоловіки дізнались про існування один одного, коли молодший неочікувано завітав до помешкання коханої.

Під час конфлікту між чоловіками, нежданий гість, маючи умисел на вбивство, схопив кухонного ножа та наніс своєму супернику кілька ударів по тілу. Однак закінчити свій намір зловмиснику не вдалось, так як останній, незважаючи на отримані травми, опирався.

Із місця події експерти вилучили усі речові докази. Слідчі порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство). Слідство триває. Підозрюваний наразі затриманий.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *