ОСТАННІ НОВИНИ

Українські жінки ставлять на перемогу національної збірної

|

Майже чверть українців вважають, що національна збірна має всі шанси на перемогу. Про це інформує соціологічна група «Рейтинг».

Так, крім підтримки збірної України (за національну збірну вболівають 92% респондентів), українці також  підтримують збірну Росії ( за цю збірну вболіватимуть 23% опитаних).

Також, дослідження фіксувало значний відсоток українців, які вболівають за Францію (5% опитаних), Нідерланди (5%), Польщу (4%) та Португалію (4%).

Разом з тим, українці продовжують активно вболівати за Німеччину, Англію та Іспанію – їх підтримують найактивніші прихильники футболу (ті, які слідуватимуть за всіма матчами Чемпіонату). Ці вболівальники є переважно чоловіками, які добре розбираються у футболі.

До слова, в силу об’єктивних причин, ЄВРО-2012 викликає значно більший інтерес в українців, ніж минулий Чемпіонат світу з футболу. Так, цьогорічний єврочемпіонат цікавить 75% українських чоловіків.

Зросла зацікавленість до футболу в українських жінок. Адже, як переконують соціологи «Рейтингу», майже 30% жіноцтва мають намір слідкувати за перебігом чемпіонату. До речі, більшість українських жінок переконані в  100 % перемозі національної збірної.

Фото: офіційний сайт УЄФА 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *