ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських волонтерів годують набагато гірше, ніж київських

|

Львівське КП «Агенція з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012» 1 червня за результатами тендеру уклало з Львівським вищим ПТУ ресторанного сервісу та туризму угоду на постачання харчування львівським волонтерам. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

За 182 тис грн. замовлено 9950 обідів, які складатимуться з сендвічу та печива. Сендвічі на 350 гр. готуватимуть із свіжого багета із курятиною, печеною яловичиною або домашньою шинкою, овочів та соусу. Таким чином обід для волонтера обійдеться в 18,29 грн.

Разом з тим, Київське ГУ з підготовки та проведення Євро витратить на харчування одного столичного волонтера в декілька разів більше – 50 грн. Упродовж 24 днів дві тисячі київських волонтерів будуть отримувати талони на обід в мережі «Два гусі» (ТОВ «Теско-Сервіс»). Харчування для киян складатиметься із комплексного обіду (гарнір, друга та перші страви, салат, хліб та напої) та ланч-пакету, до якого входить сендвіч, батончик-мюслі, печиво, фрукти, горішки, сік або вода, серветки.

«Наші гроші»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *